Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 121 to 130 of 136

Thread: Retrofit 3Q0 ABS Pump

  1. #121
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    Finland
    Posts
    1,813
    Post Thanks / Like
    That is coming from traffic sign recognition.

    Have you enabled PSD 1.5 in Navi?

  2. #122
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    France
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by downtime View Post
    Sorinfrantzu, this should be a working code for your virtual cockpit. This enables PLA3.

    Code:
    04A309026E9000080304E8000C01000000000000
    This Coding it ghive my
    Error 31: Request out of range

  3. #123
    Verified VCDS User
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Northwest UK
    Posts
    836
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by downtime View Post
    That is coming from traffic sign recognition.

    Have you enabled PSD 1.5 in Navi?
    I think I put it on 1.4. I’ll change it and test

  4. #124
    Verified VCDS User
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Northwest UK
    Posts
    836
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sorinfrantzu View Post
    This Coding it ghive my
    Error 31: Request out of range
    If will only fail if there is a communication error. Have you enabled PLA 3 in the engine module?

  5. #125
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    France
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by myounus View Post
    If will only fail if there is a communication error. Have you enabled PLA 3 in the engine module?
    The PLA work perfectly the only thing it's that it's not visible into the Virtualcockpit it's only visible into the mmi
    For make it visible into the Virtualcockpit I need to put this Virtual cockpit into one A3 that comes from origine with PLA 3.0 and Virtualcockpit

  6. #126
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    Finland
    Posts
    1,813
    Post Thanks / Like
    ^ what do you mean? Dashboard does not have parameters.

    From what car the VC is from?

  7. #127
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    Finland
    Posts
    1,813
    Post Thanks / Like
    One more try with the virtual cockpit coding, there were some other things missing as well like stopping distance reduction, lane maintenance assist bap etc.

    Code:
    04A309026E8000080384E8030C01000000000000

  8. #128
    Verified VCDS User
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Northwest UK
    Posts
    836
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sorinfrantzu View Post
    The PLA work perfectly the only thing it's that it's not visible into the Virtualcockpit it's only visible into the mmi
    For make it visible into the Virtualcockpit I need to put this Virtual cockpit into one A3 that comes from origine with PLA 3.0 and Virtualcockpit
    PLA is not visible on the MMI it’s direction and messages are only shown on the VC

  9. #129
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    France
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by myounus View Post
    PLA is not visible on the MMI it’s direction and messages are only shown on the VC
    I sen the PLA in my mmi
    Its one possibility to put one video or one pictures here?

  10. #130
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    France
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Big LOL after more search the PLA 3.0 have never afiched into the Virtual cockpit A3 8V
    It have been afiched into the classic cluster a3 before 2017 but not anymore after 2017 and obviously not in Virtualcockpit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •