Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: HEX-NET update problems/Error -11

  1. #11
    Ross-Tech Employee Jef's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like
    O?ID=361977

    pdman,

    After we got off the phone, I call back down to the basement to make sure we are all on the same page. They now have an order generated for your card and it will go out tomorrow.

    Once you have the new card installed, plug your HEX-NET up to a computer with the USB cord to power it up, give it about 10 seconds to boot up. Then press and hold the red button for +45 seconds to do a hard reset on the device. After +45 seconds, let go of the red button and your HEX-NET will reboot, give it about 10 seconds. Then unplug and replug the USB cord on the HEX-NET. Now perform firmware updates as detailed in this video:



    That should get you up and running. Feedback on your results would be appreciated.
    Jef
    Ross Tech Support Team, Alpha Squad
    Auto-Scan, learn it, love it, live it... then check the fuses.

  2. Likes Uwe, Dana liked this post
  3. #12
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NJ, USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Updating finally, work has been a bear. Had the card in two days from Ross tech Opened the case today and put the new card in and I followed the instructions given. Did all the updates and it seems to be working again. All is good. Merry Christmas

  4. Likes jyoung8607, Uwe, Shaun, Dana liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •