Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: no hex-net found message in infrastructure mode.

  1. #11
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    I didn't see the cloud button to register. I was just informed by Jakematic that i need to go to a module (e.g. 01) to get to the cloud functions.

    Quote Originally Posted by Santos View Post
    Mind posting the autoscan?

    What issues did you have registering for cloud?

    Service reset is done via adaptation channel. The procedure will vary based on the protocol the module uses.
    Last edited by PinoySaMI; 07-24-2014 at 09:41 AM.

  2. #12
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by jakematic View Post
    Go to a module (e.g. 01) then select cloud functions and you can register.
    I was confused about it at first too.
    Thanks. I will do it this afternoon when get home.

  3. #13
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    BTW, I got this error message when i hit refresh list. " HEX-NET version is less than the minimum version supported by this config utility. Please use an older version of the utility". I am using version 1.9 for Mac.

    How do you attach something from desk top? The insert image icon is asking for a url.

  4. #14
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Santos View Post
    Mind posting the autoscan?

    What issues did you have registering for cloud?

    Service reset is done via adaptation channel. The procedure will vary based on the protocol the module uses.
    How do you post the auto scan? Can i post it thru the cloud or i need to have the results posted in a file hosting website?

  5. #15
    Ross-Tech Employee
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Lansdale, PA
    Posts
    108
    Post Thanks / Like
    The Scan results are in plain text. You can copy and paste the text into a post.

  6. #16
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Not sure how to do that using a HN mobile and an iphone 4S, but i will try. Any specific page or do you need all the pages?

  7. #17
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by jakematic View Post
    Correct.
    You don't "see" the HN on Mac except with config utility.

    You should be able to use Safari to access HN once it's on your wifi network.
    Sorry for the delayed response. yes i do not see HN on my Mac except with config utility.

  8. #18
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Santos View Post
    Mind posting the autoscan?

    What issues did you have registering for cloud?

    Service reset is done via adaptation channel. The procedure will vary based on the protocol the module uses.
    if i can see my saved auto scan in the cloud, does it mean that i am already registered? i can view all my saved scans on my iPhone.

  9. #19
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    MI
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by jakematic View Post
    Go to a module (e.g. 01) then select cloud functions and you can register.
    I was confused about it at first too.
    should my HN mobile be plugged to my car to go to cloud function and register or i can do it while my HN is plugged to my computer? Coz i cannot see a cloud button when i go to any module.

  10. #20
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    25,377
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Plug into car.

    Access a module directly, for example, 01-Engine. Then click [Functions]. Then there will be a button labeled [Cloud Functions].

    -Uwe-

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •