Results 1 to 8 of 8

Thread: 2016 Audi S6 Video in motion

  1. #1
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    2016 Audi S6 Video in motion

    Hey Guys,

    This car is equipped with the new 4G MMI and just wanted to see if anyone has done this yet as far as the coding goes or could direct me in the proper direction for this item?
    I have a customers car in my shop that I need to get completed today.

    Help or point to correct thread would be AWESOME!


    Thank you

    Adam

  2. #2
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    19,636
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Due to liability concerns, Ross-Tech does not provide support for enabling Video In Motion.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  3. #3
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    I was actually told from Ross-Tech to post in here and see if anyone can help me with this.

    Thank you

  4. #4
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    19,636
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    That's fine. If someone else know how to do this, I don't mind if they PM you.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  5. #5
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Thank you I would appreciate if they did

  6. #6
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    UK
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by GMP Performance View Post
    Thank you I would appreciate if they did
    Did anyone PM you? I too would like to know how to enable this.

  7. #7
    Verified VCDS User DJAlix's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    I activate VIM on these systems multiple times a week in order to enable 3rd party device screen mirroring solutions. Cannot be done via VCDS.
    Last edited by DJAlix; 04-05-2018 at 10:58 AM. Reason: fat fingers
    VAG Car Coding
    Adaptation | Coding | Diagnostic | Retrofit - London, United Kingdom

    Authorised VW Group Services Provider and Independent Repairer
    @vagcarcoding

  8. Likes Uwe liked this post
  9. #8
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2016
    Location
    Wuxi, P.R.C.
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    It's not about coding, need to write a parameter use ODIS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •