Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: 2013 Audi A4 work shop code?

  1. #21
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    USA
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Thanks Uwe, someone posted somewhere that once the dealer has been into your car those fields are filled in? I am just happy I didn't erase anything I shouldn't have. I know I didn't change anything on that pane. Any thoughts on that security issue and do you think can I clear the steering code? Would this message about incorrect coding be from my deselecting the DSR?

  2. #22
    Ross-Tech Employee Dana's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    3,517
    Post Thanks / Like
    It looks like clicking in the IMG link under Links to share this photo from a page like this

    http://s1191.photobucket.com/user/ga...tml?sort=3&o=8

    results in a copy/paste-able link:


    I used that screen shot example because the 3 digit code you are looking for typically shows (reserved) in VCDS. If a number is required you may try a single 0 -or- 00 but I wasn't able to locate any official documentation for this operation and we are not familiar with this particular tweak.

  3. #23
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    USA
    Posts
    81
    Post Thanks / Like

    (Reserved)

    Quote Originally Posted by Dana View Post
    It looks like clicking in the IMG link under Links to share this photo from a page like this

    I used that screen shot example because the 3 digit code you are looking for typically shows (reserved) in VCDS. If a number is required you may try a single 0 -or- 00 but I wasn't able to locate any official documentation for this operation and we are not familiar with this particular tweak.
    Hi Dana,
    I believe Uwe fixed the images for me as Photobucket is not user friendly. They were up on the forum the last time I visited. I will try the single or or two digit entry you suggest and see what happens. Is there anything about my scans that looks sketchy? In particular the "incorrectly coded" message in my last scan? All I did was uncheck the option box in module 44. Would it be okay to clear the fault codes?
    Thanks

  4. #24
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    23,483
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Moxnix View Post
    I believe Uwe fixed the images for me as Photobucket is not user friendly. They were up on the forum the last time I visited. I will try the single or or two digit entry you suggest and see what happens.
    Yeah, and they're still there too, but it looks like I missed that one.

    Quote Originally Posted by Moxnix View Post
    Would it be okay to clear the fault codes?
    Unless you're immediately headed to the dealer and you want them to see 'em (and for 'em to be in the car's official record with the mothership, perhaps for warranty documentation purposes), it's almost always OK to clear fault codes.

    -Uwe-

  5. #25
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    USA
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    No Uwe, definitely not in a rush to get back to the dealer which failed to torque 2 of my 10 front lug bolts after my tire rotation and performed internal recall work for "parallel parking" problem when I described my steering issue pretty clearly at highway speeds. I just don't like reading the "fault" codes. Nice and tidy works for me. Unless something very drastic goes wrong I am taking over for the "mother ship" on this car which is why I went with the cable. The normal wrench work is not an issue for me. I didn't count all of the images you fixed for me but I thought they were all there which is my bad. Thanks again for your help those and I will delete those codes tonight.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •