Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: 2005 tdi BEW/PD wagon

  1. #21
    Verified VCDS User NZDubNurd's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,016
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Vondiesel View Post
    so what's the procedure for changing your cluster and do you need a diesel cluster
    If you use a petrol one, you won't be using much of the rev counter.

    Sounds like you don't need one anyway.
    Last edited by NZDubNurd; 06-11-2015 at 07:07 PM. Reason: dodjy spelung

  2. #22
    Professional User Jetta ,97's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Dallas (McKinney) ,TX ,USA
    Posts
    679
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Vondiesel View Post
    so what's the procedure for changing your cluster and do you need a diesel cluster
    Yes you need TDI cluster if need to be replace.Also cluster is not plug and play , it needs to be programed.
    But in your case since noting was change in communication you have other module that causing this problem.

    What you need to do start disconnecting other modules and see can you communicate with rest of them.
    Next I would do is disconnected ABS , and see can you communicate with rest of the modules.
    Master Technician for German cars
    Immobilizer/ECU
    /Cluster Programing (Used or NEW) and Key Programing
    Mk6 COLOR cluster in Mk5 -CLIK

    email : marinmm2001@gmail.com

  3. #23
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    USA
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Gotcha I will try that tomorrow, thanks jetta 97

  4. #24
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    USA
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    is there an app for module for the abs or do you just unplug the pump

  5. #25
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    USA
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    disconnected ABS still no communication to engine, but I did find out why I had no rear brakes after changing calipers and brake lines. Their where 2 nails put in the brake lines at the master cylinder.

  6. #26
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    USA
    Posts
    700
    Post Thanks / Like
    wow! who would do that

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •