Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 101

Thread: 2004 Audi A8 problems on where to start PLEASE

  1. #11
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by golfi_vend View Post
    Have a look here:
    http://www.audi-portal.com/en/diagno...ors_17774.html
    I drove a A8 today, it was 2006. It had some issues, because of previous bad repairs, but still...What a car with 4.2TDI.
    Will own any day if i could afford one :P
    Yes agree the best car ever!!! I'll list some pics in here if it's possible. Also your reply was so helpful you have no idea!! Thanks!!! I'll clean the sensor and see if it helps. I'll keep you posted

  2. #12
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    So I cleaned the level control sensor was pretty dirty. I then did the level control through VCDS by measuring in mm's that was fine but still couldn't do the headlight range. In the views it says not possible its weird. I have pictures! Is there away to upload the pictures? I also need security access for the head light range it seams sense it's saying not possible. I'm going to try again when my head lamps come into replace the bulb that's blown. I'll keep you guys posted.

  3. #13
    Verified VCDS User golfi_vend's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Võru, Estonia
    Posts
    1,929
    Post Thanks / Like
    postimg.org


    try
    I am a VW Freak - Le WV Freaks OR Come visit me at my work with ODIS concerns - FORSS ODIS GeKo/FaZit access for VW/AUDI/Škoda
    The world is my oyster...

  4. #14
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by golfi_vend View Post
    postimg.org


    try

    [img=http://s9.postimg.org/tggql4ojv/image.jpg]

  5. #15
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    Here's my sexy car lol



















  6. Likes Uwe, Dana liked this post
  7. #16
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    23,405
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Why does postimg.org hate my neck so much?
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  8. #17
    Verified VCDS User golfi_vend's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Võru, Estonia
    Posts
    1,929
    Post Thanks / Like
    My computer fell of the table because of the need to turn the screen. - Okay not that bad.

    Were you able to lose the sensor fault?
    Could you do new autoscan?
    I am a VW Freak - Le WV Freaks OR Come visit me at my work with ODIS concerns - FORSS ODIS GeKo/FaZit access for VW/AUDI/Škoda
    The world is my oyster...

  9. Likes Dana liked this post
  10. #18
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Uwe View Post
    Why does postimg.org hate my neck so much?
    Lol sorry about the pictures. I didn't see an option to rotate them unless I just bypassed it some how.

  11. #19
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by golfi_vend View Post
    My computer fell of the table because of the need to turn the screen. - Okay not that bad.

    Were you able to lose the sensor fault?
    Could you do new autoscan?
    No I was not able to lose the code on the sensor :-(
    I never did a auto scan though. I only went to fault codes after clearing it and it deleted then came back after. Sounds like I might have to replace the drivers side sensor??
    Also why does my car say that I have all these electrical faults? It says short to ground and lights not working when in fact they are? I clear the codes and they keep coming back.
    Also do you see a fault in my auxiliary water pump valve? I ask because I have perfect Ac no heat and I saw something there about a valve. Also coolant is spitting out at the reservoir tank but car does not even come close to over heating? Thanks for all the help by the way.

  12. #20
    Verified VCDS User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Rhode Island
    Posts
    317
    Post Thanks / Like
    I'm in 19-CAN-Gateway and this is what I'm getting I'm confused I'm making sure everything I have is on my install list and also made the change in my long coding and still getting the fault code... Please help thanks

    Tuesday,17,March,2015,09:12:00:14758
    VCDS Version: Release 14.10.2
    www.Ross-Tech.com

    Address 19: CAN Gateway Labels: 4E0-910-468.lbl
    Control Module Part Number: 4E0 910 468 A HW: 4E0 907 468 C
    Component and/or Version: Gateway H07 0030
    Software Coding: ECFE7FDD0FBB05
    Work Shop Code: WSC 07228 444 53694
    VCID: 2643C8A191DEAB11343-8073
    1 Fault Found:

    01044 - Control Module Incorrectly Coded
    000 - -
    Freeze Frame:
    Fault Status: 01100000
    Fault Priority: 1
    Fault Frequency: 1
    Reset counter: 52
    Mileage: 74849 km
    Time Indication: 0
    Date: 2015.03.17
    Time: 09:11:26


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •