Results 1 to 6 of 6

Thread: Implement Climatronic module on 2007 POLO 9N

  1. #1
    Verified VCDS User sam1754's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    France
    Posts
    119
    Post Thanks / Like

    Implement Climatronic module on 2007 POLO 9N

    Hello,
    A friend bought a 2007 Polo 9N with climatronic.
    He doesn't know much about this car and asked me why his climatronic didn't work. Blower is always at max speed and he can only control air distribution. There's no gas in the compressor circuit so this one never start.
    I started an autoscan but there's no climatic controller in the car's implementation.
    I looked at can gateway controller but it's an old version so I can't see nothing and I'm a bit LOST!!!
    HELP!

    How can I implement climatronic controller on Gateway if it's possible?
    Last edited by sam1754; 11-13-2019 at 03:16 AM.

  2. #2
    Verified VCDS User
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Riga, Latvia
    Posts
    883
    Post Thanks / Like
    Try to connect to address 08 directly and post here what happens then.

  3. #3
    Verified VCDS User sam1754's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    France
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    It said no communication with controller...

  4. #4
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    25,358
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Please post the Auto-Scan you made.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  5. #5
    Verified VCDS User sam1754's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    France
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    I don't have done it with my laptop so I'll do it again as soon as I can.

  6. #6
    Verified VCDS User sam1754's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    France
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    So, I ran an autoscan and there's no error, it's the regulator that has to be changed... fifty euros... and half dash board to remove

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •