Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Audi Q7 2014 Model Instrument cluster not powering up

  1. #11
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Anyone could please help me to locate the J532 module please/
    And also if i remove the instrument cluster - do i need to unplug the battery?
    Will it mess up the immobilizer if i do not disconnect battery?

  2. #12
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Update. This port is actually for DC/DC converter. So could you please tell me why i am not getting power in this port. I think i have shorted something. Need to know what i shorted

  3. #13
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Hi Guys Pls I still am looking for a clue. I don't want to take it to the dealer for this and local auto electricians are not really very sure of the wiring in this car. Is there any circuit breakers around the fuse block (left side of cockpit) which powers this fuse location (Voltage Stabilser).

    Just to recap - i do not have power on this fuse location and so my dash cluster is not powering up.

  4. #14
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    24,539
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •