Results 1 to 9 of 9

Thread: Audi A5 2011 2.0Tfsi esp/traction control light on no fault codes stored

  1. #1
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    UK
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Audi A5 2011 2.0Tfsi esp/traction control light on no fault codes stored

    As above no fault codes stored, wheel alignment checked and steering angle sensor calibrated. Anyone had this fault before?
    Could it be a coding issue?
    Thanks in advance

  2. #2
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    24,604
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Please post an Auto-Scan so people can see how the car is equipped and configured.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  3. #3
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    UK
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    I’ll try and get one posted. Does it sound like a coding issue to you?

  4. #4
    Verified VCDS User PetrolDave's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    South Molton, UK
    Posts
    2,348
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Scottyboyc56 View Post
    I’ll try and get one posted. Does it sound like a coding issue to you?
    Without an Auto-Scan it would be just guessing

  5. Likes Uwe liked this post
  6. #5
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    UK
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Ok , i’ll Try and get one posted

  7. #6
    New User
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    UK
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Audi A5 longitudinal sensor calibration

    Would you carry out a longitudinal/ yaw rate sensor calibration if the abs module has been replaced?

    TIA
    Last edited by Scottyboyc56; 09-15-2019 at 04:22 AM. Reason: Soelling

  8. #7
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    UK
    Posts
    207
    Post Thanks / Like
    Still waiting for a complete autoscan from your previous thread.

  9. Likes PetrolDave, Uwe liked this post
  10. #8
    Verified VCDS User PetrolDave's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    South Molton, UK
    Posts
    2,348
    Post Thanks / Like
    Are we to assume that the problems mentioned in your previous thread are a result of changing the ABS module?

    If so then please don't start another thread for problems with the same cause - it splits replies and causes confusion

    Without an Auto-Scan we cannot help you

  11. Likes Uwe liked this post
  12. #9
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    24,604
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Threads merged.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  13. Likes PetrolDave liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •