Results 1 to 2 of 2

Thread: Audi A6 4.2 - Measuring blocks 091 092 093 displaying incorrect units / labels

  1. #1
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Norway
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Audi A6 4.2 - Measuring blocks 091 092 093 displaying incorrect units / labels

    Good afternoon

    I am trying to do a diagnosis on my variable valve timing and cam chain tensioner function on my 4.2 A6 and it seems like when I go to engine - measuring blocks - 093 091 and 092 for cam phase position checks and cam advance data I am getting different labels and units displayed for each measuring block. I have included a screenshot of what I see and then another screen shot of what I expect to see. For example I have "idle stabilisation" label in place of "phase position bank 1" etc

    Am I reading from the correct measuring blocks? Am I in the correct location - engine 1 - to read this measuring block?

    Help appreciated

    Actually I cant post a screenshot as I have no idea how to add an image here on this forum platform!! Any tips on that appreciated

    If I click on insert image it asks for a url and the image I have is on my local pc desktop not at a url or whatever that is!

  2. #2
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    23,854
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Hi and welcome.

    It would be best if you would post an Auto-Scan so people can see exactly what ECU you have.

    Also please see: How to Post Pictures.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •