Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: 2009 Audi A3 2.0 FSI Quattro flashing PRNDS and pressure codes after reset

  1. #21
    NostraJackAss Jack@European_Parts's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    1001 State Route 17K Montgomery New York 12549
    Posts
    16,173
    Post Thanks / Like
    According to Audi it was April 2009.
    Well at least you tried right?

    Anyway you can document the problem existed and they avoided a repair while it was in warranty, such as dated and time stamped auto-scan with mileage, dealer invoice?

    Just asking to double check....

    European Parts Emporium/Performance / Immobilizer Solutions EPE
    Certified Master Trained NY/BAR/BAD 7076062/ASE/SAE/NASTF Legal Factory Authorized/Licensed GeKo/FaZit # 403738
    Specializing in Custom Services IE: "welding-fabrication" / EPA-SMOG Update or Pass-Thru-Programming / Data Transfer / Immobilizers & OEM Quality Parts
    Above Magic! No Written record, AUTO-SCAN or Appointment = NO HELP!
    www.FixMyEuro.com <<<<<CLICK HERE! or vwemporium@aol.com ( JPPSG & Unverified members need not PM me & Please don't email or call facility for free tech support...use the forum )
    Getting you CONTROL again of your property - TAKE IT! In Conjunction with.........

  2. #22
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    USA
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Thanks for your input.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •