Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: 2018 Audi TT RS (8S0) TPMS Retrofit - Receiving TPMS Malfunction

  1. #21
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    UK
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by darkchina811 View Post
    yes it is wired correctly. the module needs to be outside the car in order to read the sensors.

    it has worked for other people because they bought a USED module.

    you won't be able to run basic setting until you load the data set. again VCDS cannot do it.
    you need the "other" tool or the dealer-level tool.
    beware, if you go to a dealer its online tool will refuse to load because the server will see that your car was bought without the feature.

    just wondering what is this "other tool" if you dont mind me asking.

  2. #22
    Verified VCDS User Rapture's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Milwaukee, USA
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    The other tool is Vag Can Pro

  3. #23
    Verified VCDS User Rapture's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Milwaukee, USA
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    I received the new antenna that was pre-configured with the parameters for the vehicle, (thanks Ronaldo) plugged it in and no malfunction. Drove it for a bit and it is working! I'm very pleased.

    Thanks for everyone's help.

    Now, I only have one last question. How can I switch the car from displaying KPA to displaying PSI? interestingly, it is displaying temperature in Fahrenheit.

  4. Likes Ronaldo liked this post
  5. #24
    Verified VCDS User Rapture's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Milwaukee, USA
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Uwe helped me figure this one out, I'm done!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •