Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 48

Thread: GOLF 6 R Retrofit discover media with pdc with rvc

  1. #11
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    I have normal ops screen with camera and works good but i don't have moving lines when turn the steering wheel

  2. #12
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    340
    Post Thanks / Like
    Ohh, now I see. There are no PDC turning lines with RVC. This is only with no RVC.

  3. #13
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Maybe i must upgrade pdc module with newer 1k8919972c do you think

  4. #14
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Last edited by Boki Ar; 05-21-2019 at 03:58 PM. Reason: [url] = [img] tags

  5. #15
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    I want is it possible like that

  6. #16
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Now I have like this

  7. #17
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Last edited by Boki Ar; 05-21-2019 at 03:59 PM. Reason: [url] = [img] tags

  8. #18
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    340
    Post Thanks / Like
    An example. I have Discover Media PQ, PLA module 1K8919475D and highline RVC in my Passat B7 Variant. Before I retrofitted the RVC, I had to code DM first byte so the car image is Passat CC. This is because the PDC turning lines were missing when I selected the car image to be Golf 7 Variant, which physically resembles my B7 Variant better. You may have to experiment with different car image options to get the PDC moving lines to display (when no RVC image is displayed). Also check in PDC coding if BAP 4.0 is selected.

  9. #19
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Ok i try change image of car. Now i have coding BAP 3.3 because when i put 4.0 no have any image on DM.

  10. #20
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Now I try to change image but nothing same only change car image and try to change 4.0 BAP but nothing and try to reset DM and nothing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •