Results 1 to 3 of 3

Thread: No ROD file found

  1. #1
    Pirate
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    No ROD file found

    Hi Sebastian!

    I have the same problem with my Audi A3 8v when i try to coding by vcds " No .rod file"

    this is my scan:

    Code:
    Removed.  Data from a clone/pirate copy of VCDS is not welcome here.
    Last edited by Uwe; 03-27-2019 at 09:45 AM.

  2. #2
    Verified VCDS User
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Latvia
    Posts
    114
    Post Thanks / Like
    This is easy: vcds detects cable as cloned and shows you funny stuff.

  3. Likes Eric, Uwe, Dana liked this post
  4. #3
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    22,598
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Yep, I'm confident this would not be a problem if the OP were using a legitimate cable.

    They are available directly from us:
    https://store.ross-tech.com/shop/cat/VCDS

    ... Or from any of our authorized resellers:
    http://www.ross-tech.com/distributors.php#ro

    He can let us know if/when you get one and we'll adjust his forum status.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  5. Likes Eric liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •