Results 1 to 6 of 6

Thread: No ROD file found

  1. #1
    Pirate
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    No ROD file found

    Hello every one,
    after instal VCDS-Release-18.9.0-Installer and VCDS-18090-Updater I have error about ROD file.
    I don't know why, my car Audi A6 C7 2015
    Please Help

    Code:
    Removed.  Data from a clone/pirate copy of VCDS is not welcome here.
    Last edited by Uwe; 11-28-2018 at 04:13 PM.

  2. #2
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    21,169
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    I expect you would have better results if you used a legitimate/genuine Ross-Tech interface and software downloaded directly from our site.

    Legitimate VCDS systems are available directly from us:
    https://store.ross-tech.com/shop/cat/VCDS

    ... Or from any of our authorized resellers:
    http://www.ross-tech.com/distributors.php#pl

    Let us know via PM if/when you get one so we can adjust your forum status.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  3. Likes Eric liked this post
  4. #3
    Pirate
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    I delete everything and install again directly from webside . After connecting the cable to the laptop and car I saw activated.
    Everything work, but when I do LongCoding a" Gauge test/needle sweep active" and "Lap Timer active" i have message that every thing is coded and accepted but when i checked it again is not coded. I don't know why?
    I need to send you serial number in pm ?
    I can not do full scan, I have message about ROD file
    Last edited by Uwe; 11-28-2018 at 04:13 PM.

  5. #4
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    21,169
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by snaper View Post
    I can not do full scan, I have message about ROD file
    That is because the interface you are using is an illegally pirated CLONE of our product.

    Get a real one. Then it will work.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  6. #5
    Pirate
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    seller said it is original, but now i know it is not. I will give it back if it is not work correctly

  7. #6
    Verified VCDS User PetrolDave's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    South Molton, UK
    Posts
    1,630
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by snaper View Post
    seller said it is original
    The seller did not tell you the truth

  8. Likes Uwe liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •