Results 1 to 6 of 6

Thread: Passat B7 coding

  1. #1
    Verified VCDS User
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Passat B7 coding

    I put second hand set Key,CCM,ESC and engine ecu,car starts but not accept old coding ,why ,need code ABS and Engine

  2. #2
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    20,201
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Please post an Auto-Scan for context.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  3. #3
    Verified VCDS User
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Car gone for now,

  4. #4
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    20,201
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by ikara View Post
    Car gone for now,
    Did you make a full scan? If so, it is still on your computer, in the Scans sub-folder.

    If you did not make a full scan, please lower your head in shame.

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  5. Likes PetrolDave liked this post
  6. #5
    Verified VCDS User
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    127
    Post Thanks / Like
    I think if you fitted this particular car with the identity (VIN code) of another, it is to be expected that ABS and engine lose their codings. Me and golfi_vend tried only a CCM from another car in my car and of course ABS lost its coding.

  7. Likes Uwe liked this post
  8. #6
    Verified VCDS User
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Croatia
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    i fitted CCM,engine ecu and ESCL from other car because cant adapt new ESCL,
    I have autoscan before and old coding to,but not accept it,for exp. in ABS is still coding as before swap parts,but have error incorrectly coded and need some Basic Setting to perform

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •