Results 1 to 7 of 7

Thread: Forum Username Click Problem

  1. #1
    Verified VCDS User Zenerdiode's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Newcastle, England
    Posts
    833
    Post Thanks / Like

    Forum Username Click Problem

    Sorry I can't think of a better title - but if I click my Username (Welcome, Zenerdiode) in the top right; the website just times out. I use this link to get to the page where I may see my own threads etc. I've experienced it at Work (Win 7, IE11 through corporate firewalls) and at home (Win 7, Firefox and OSX Safari).

    Is it something you are able to recreate?

  2. #2
    Verified VCDS User PetrolDave's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    South Molton, UK
    Posts
    1,457
    Post Thanks / Like
    Works OK for me (Win8.1 with Firefox and MacOS Mojave with Safari).

  3. #3
    Verified VCDS User NZDubNurd's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    New Zealand
    Posts
    912
    Post Thanks / Like
    Maybe Uwe doesn't like you???

    Joking! Of course!

    You know whats REALLY weird?!?!?! Mine works fine. If I click my name, goes to my stuff.

    And if I click and choose "view profile" after clicking "PetrolDave", it goes there.

    If I do the same for you... it times out!!!

    Maybe it needs a new diode?
    Allan
    The R32ran Thread
    How to post a full Auto-Scan
    "Duct tape can't fix stupid, but it can muffle the sound"

  4. #4
    Verified VCDS User iichel's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Switzerland
    Posts
    1,422
    Post Thanks / Like
    Zenerdiode's profile times out here as well --> https://forums.ross-tech.com/member.php?1197-Zenerdiode

  5. #5
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    20,293
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Strange indeed. I can't get to Zenerdiode's profile page either!
    https://forums.ross-tech.com/member.php?1197-Zenerdiode

    I've tried in two different browsers (Firefox and Chrome) and as two different users (both with Admin rights). Chrome gives me a generic HTTP ERROR 500.

    This would seem to be some kind of database / forum software problem, but TBH, I have no clue what it might be.

    I've gone to the Admin Controls and made a minor edit to his profile and saved it, but that didn't help at all. I'm stumped at the moment. I think someone is going to have to look at the server logs, but there's nobody to do that today (it's a holiday in the US today).

    -Uwe-
    The engineering problems are likely insurmountable. It would be like proposing to land a rocket booster section on a barge floating in the middle of the ocean.

  6. Likes PetrolDave liked this post
  7. #6
    Verified VCDS User Zenerdiode's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Newcastle, England
    Posts
    833
    Post Thanks / Like
    Haha! Thanks guys. I'm just a little bit weird then. In fact, my motto at work is, "We're all a little bit weird, in our own strange sort of way - myself included."

    Quote Originally Posted by NZDubNurd View Post
    Maybe it needs a new diode?
    Indeed.

  8. Likes Uwe, NZDubNurd, PetrolDave liked this post
  9. #7
    Ross-Tech Employee
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1,611
    Post Thanks / Like
    Weird, I'm looking into it.

  10. Likes Uwe liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •