Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 109

Thread: HEX-NET or HEX-V2 Firmware Update Failed?

  1. #51
    Verified VCDS User GavGTI's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    The feat code I did not try, I donít have that.

  2. #52
    Ross-Tech Employee
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    USA
    Posts
    916
    Post Thanks / Like
    Do you have a screenshot or a description of the error?

  3. #53
    Verified VCDS User PetrolDave's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    South Molton, UK
    Posts
    3,214
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by GavGTI View Post
    I’ve tried everything in your post and the firmware update fails. It doesn’t recognize the interface. I’m wondering if it’s windows 10 capability issue. Should I try with my window 7 PC?
    I use a W10 tablet running the Windows 10 Fast Ring Insider builds (early beta versions) with VCDS and can update my HEX-NET with no problems.

  4. #54
    Verified VCDS User GavGTI's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    How can I get the Feature Code so I can finish this firmware update. Thanks

  5. #55
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    27,803
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by GavGTI View Post
    I’ve tried everything in your post and the firmware update fails. It doesn’t recognize the interface. I’m wondering if it’s windows 10 capability issue. Should I try with my window 7 PC?
    There's no general problem with Windows 10, but it can't hurt to try a different PC.

    Quote Originally Posted by GavGTI View Post
    How can I get the Feature Code so I can finish this firmware update. Thanks
    There is no feature code for a firmware update. The post you're referring to was more-or-less off-topic in this thread.

    -Uwe-
    Lock-down of sick people: Quarantine
    Lock-down of healthy people: Tyranny

  6. #56
    Verified VCDS User GavGTI's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    would love to show you a screen print can't seem to make that happen. It's telling me that my update is up to date, successful, but when I do the option and test it tells me the interface is not found, I don't get the save button. I did an update on 6/26 and that worked okay. I was surprised to see another date on the 7/2

  7. #57
    Ross-Tech Employee
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    USA
    Posts
    916
    Post Thanks / Like
    Is NET or USB selected in VCDS Options screen? Make sure it matches the way your interface is connected.

  8. Likes GavGTI liked this post
  9. #58
    Verified VCDS User GavGTI's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    The USB is selected

  10. #59
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    27,803
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by GavGTI View Post
    would love to show you a screen print can't seem to make that happen.
    Please see: How to Post Pictures

    -Uwe-
    Lock-down of sick people: Quarantine
    Lock-down of healthy people: Tyranny

  11. #60
    Verified VCDS User GavGTI's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    42
    Post Thanks / Like


    I'm trying but it might be that I don't have permission to post an image

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •