Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange Issue with MMI or ECU/CAN

  1. #1
    Pirate
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Lightbulb Strange Issue with MMI or ECU/CAN

    I have been digging through multiple forums and I haven't been able to find any definitive answers. Hoping someone from this site can help. I have a 2008 Audi A8L (D3). The issue started with the TPMS light coming on, then i got the "Parking Break Malfunction" light. I also notice the steering got tight as if the power steering was out. As I drove down the highway I notice the doors unlocking and locking by themselves. Then the info screen on the instrument cluster went from a red "blank" screen to black then back to normal. The radio cut out as well as the A/C. This went on of a mile or so then everything went back to normal with the exception of the TPMS light and the Parking break. I was able to make it home and ran an auto scan. It seems from what I am reading on other sites there is either a CAM communication issue or the ECU is dieing or has died. Im hoping some one that is a little more seasoned with reading these scans can give me an idea of what's going on.
    Scan Results Below:

    Code:
    Removed.  Data from pirate copies of VCDS is not welcome here.
    Last edited by Uwe; 07-06-2017 at 08:13 AM.

  2. #2
    VCDS Distributor
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Denmark
    Posts
    1,991
    Post Thanks / Like

  3. Likes Eric, Uwe liked this post
  4. #3
    Pirate
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Sorry guys... Borrowed a neighbors scanner, didn't know it was knockoff....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •