Search:

Type: Posts; User: nmcracing

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Someone else on one of the forums said that it...

    Someone else on one of the forums said that it looked like I had a cam lobe that went flat. I was able to measure that today and I don't think that is the case. From what I can tell the intake cam...
  2. Yes, Audi of America (AoA) covers the issue if...

    Yes, Audi of America (AoA) covers the issue if there is a code thrown for the secondary air ports but those codes have to be thrown for AoA to pay the dealer for the cleaning. I have not had those...
  3. When I cleaned the intake valves they all held...

    When I cleaned the intake valves they all held solvent when closed so I think the valve seat to valve is good.

    I took the Q5 to an independent audi/vw shop yesterday morning and told them...
  4. Well I have done a bit more to look into this...

    Well I have done a bit more to look into this issue. I removed the valve cover and started the engine so I could look around. See the below video.

    https://youtu.be/yN5p-HbSnwY

    My running...
  5. I should also add that I have performed a running...

    I should also add that I have performed a running compression check and Cyl #2 pumped up to 80 psi and Cyl #3 was from 70-75 psi.
  6. 2010 Audi Q5 3.2 (CALB) noise under 1-3 valve cover & #3 misfire

    I am trying to figure out what the noise is that sounds like a marble rolling around near the #3 cylinder of my 2010 Audi Q5 with the 3.2 (CALB) engine. I also have a misfire on #3 that I have not...
  7. Replies
    10
    Views
    2,864

    I had some time this weekend and I got everything...

    I had some time this weekend and I got everything all hooked up. I had some fault codes when I first hooked it up but after following your guidance and instructions I was successful in eliminating...
  8. Replies
    10
    Views
    2,864

    Uwe and NEtech, thanks for the responses. I went...

    Uwe and NEtech, thanks for the responses. I went to hook up the wiring and I am not able to find the grounding lug for the brown wire with the eyelet on it. The pictures that I have seen online and...
  9. Replies
    10
    Views
    2,864

    Thanks Uwe, good catch. I am still getting used...

    Thanks Uwe, good catch. I am still getting used to this. I have updated my original post.
  10. Replies
    10
    Views
    2,864

    UWE, thanks. I have updated my original post.

    UWE, thanks. I have updated my original post.
  11. Replies
    10
    Views
    2,864

    2010 Audi Q5 factory Hitch coding (US)

    I am new to this forum and I just received my VAG COM cable a couple days ago. I am just starting to play around with it. The reason I bought the VAG COM was that I have just installed a used factory...
Results 1 to 11 of 12