Search:

Type: Posts; User: anuragh

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Hi Guys Pls I still am looking for a clue. I...

    Hi Guys Pls I still am looking for a clue. I don't want to take it to the dealer for this and local auto electricians are not really very sure of the wiring in this car. Is there any circuit breakers...
  2. Update. This port is actually for DC/DC...

    Update. This port is actually for DC/DC converter. So could you please tell me why i am not getting power in this port. I think i have shorted something. Need to know what i shorted
  3. Anyone could please help me to locate the J532...

    Anyone could please help me to locate the J532 module please/
    And also if i remove the instrument cluster - do i need to unplug the battery?
    Will it mess up the immobilizer if i do not disconnect...
  4. good idea :)

    good idea :)
  5. Thanks again Morski I checked all the fuse...

    Thanks again Morski

    I checked all the fuse locations except the one near battery as the battery in this car is located under the passengers seat - so i got to remove the seat or unless there is...
  6. Thank You Morski I checked all fuses On the...

    Thank You Morski

    I checked all fuses

    On the left hand side fuse block the A1 fuse - Supposed to be for Voltage stabiliser - J532 has no power. I thought it was a blown fuse but its not the...
  7. Hi again I cleared all DTC and rescanned The...

    Hi again
    I cleared all DTC and rescanned

    The errors still came up
    Pls see the new errors below
    Tuesday,17,September,2019,19:54:33:12214
    VCDS -- Windows Based VAG/VAS Emulator Running on...
  8. Thanks PetrolDave I actually cleared all DTCs...

    Thanks PetrolDave

    I actually cleared all DTCs before and i keep getting these errors back.
    I may do it once again and get a full scan and post again in about an hour or less

    I think i did put...
  9. Replies
    11
    Views
    1,936

    Hi Uwe I am also a verified member but i can not...

    Hi Uwe
    I am also a verified member but i can not post a new thread on the car repair support forum
    Am I missing something here?
  10. Audi Q7 2014 Model Instrument cluster not powering up

    Hi
    I have got 2014 Model Audi Q7 - Australian Version. Couple of days ago i was checking some fuses on the left hand side of the dash - Passenger side in Australia.
    I have taken some fuses out and...
Results 1 to 10 of 10