Search:

Type: Posts; User: Znippie

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    529

    Newest flash update (0004) did not help, and that...

    Newest flash update (0004) did not help, and that kills my theori about a bad chip file.
    Next up is to find out if the pressure regulator valve is somehow leaking or is faulty.
    Pressure valve was...
  2. Replies
    7
    Views
    529

    Thanks for the reply. As mentioned the actual...

    Thanks for the reply. As mentioned the actual fuel pressure value is not moving when the engine is off and ignition on, its standing on defualt 2500hpa.
    I did some test runs last night, and the ecu...
  3. Replies
    7
    Views
    529

    Thanks! Now I got it right. But now a new...

    Thanks! Now I got it right.
    But now a new problem accured;
    Everytime it exceeds a certain value the graph goes to zero in the graph window.
    Why? is it because the values recieves a letter (e+)...
  4. Replies
    7
    Views
    529

    5211 - Fuel Rail/System Pressure Too Low

    Hello!
    I tried to search in the forums for a thread but could not find any relevant for my issue
    I also have a couple of questions regarding my troubleshooting

    According to RossTech Wiki P0087...
  5. Replies
    2
    Views
    2,065

    Thanks for the reply. Unfortunately none of the...

    Thanks for the reply.
    Unfortunately none of the values you replied with works.
    Something else is fishy here, since the pump is working with the output test..
    I currently have my front bumper...
  6. Replies
    2
    Views
    2,065

    Newbie question regarding adaption

    Hi there!
    As a last resort, Im now playing the sad violin and creating a thread regarding my issue.
    My headlight washers is not working on a car I recently bought, so I thought I would make them...
  7. Replies
    35
    Views
    9,409

    The pinout are different for the ConcertII and...

    The pinout are different for the ConcertII and RNS-E as mentioned (pin5 on A(green) connector vs pin7 on B(blue) connector in the quadlock connection)
    Repinned them, and now everything is working...
  8. Replies
    35
    Views
    9,409

    As you and Uwe says, it might be a simple...

    As you and Uwe says, it might be a simple solution as kline wiring for this yeah. I havent done pin swap with the new unit, I will check that out later today! :)
  9. Replies
    35
    Views
    9,409

    Okay, bumping this one up again. The climate...

    Okay, bumping this one up again.
    The climate controller (hvac) is not the one to blame.
    I have now found out whos fault it is. Its the retrofitted RNS-E (which I installed about at the same time...
  10. Fixed via the beta channel, CB 0.4505 👍 Thanks...

    Fixed via the beta channel, CB 0.4505 👍 Thanks alot!
  11. In between my post and your answer i also tried...

    In between my post and your answer i also tried factory reset.

    But i rebooted the hexnet and vcds, nothing changed.
    https://i.imgur.com/Ei3560M.png
  12. VCDS 19.6 firmware update with HEXNET - "up to date" fw 0.256

    Hello!
    I updated my vcds today, and then I had to update the firmware to my hexnet.
    But in the config menu, it tells my that im up to date after checking for updates.
    Why?
    I followed these steps...
  13. Problems with rough idle, lambda control bank1 vs bank2 is way off

    Hey!
    I got an issue with my 2.7 biturbo BES engine.
    At idle my lambda values are waaay off. Even when im driving with some boost i can see that the lambda control bank1 and 2 is far away from...
  14. Replies
    35
    Views
    9,409

    Still waiting on the obd -> pinout that I bought...

    Still waiting on the obd -> pinout that I bought from ebay, so today I wanted to check out my other theory.
    As mentioned my Auto HVAC controller (climate controller) has also been unavailable for...
  15. Replies
    35
    Views
    9,409

    Thats what I meant, but i chose the wrong words I...

    Thats what I meant, but i chose the wrong words I guess :D
    Tried to disconnected k-line for the ABS module today. The k-line for ABS and ECU is paired in the ecu poenum box by me, so it was an easy...
  16. Replies
    35
    Views
    9,409

    No, I havent. U mean, disconnect the wiring...

    No, I havent. U mean, disconnect the wiring harness from the abs module right? Since the abs have been customized it could be an issue yeah..
  17. Replies
    35
    Views
    9,409

    Im delaying the stand-alone ECU test until I...

    Im delaying the stand-alone ECU test until I recieve this obd pinout from ebay;
    https://i.ebayimg.com/images/g/MbsAAOSwkvFaZara/s-l1600.jpg
    Abit safer with the isolated connector and such.
    The...
  18. Replies
    32
    Views
    10,291

    Uwe, you just made my day! It worked, i finally...

    Uwe, you just made my day!
    It worked, i finally was able to update my firmware. It also works as a charm on one of the cars.
    Thanks alot! First class customer service right there, on a sunday.
  19. Replies
    32
    Views
    10,291

    Thanks for the reply! I tried the beta channel,...

    Thanks for the reply!
    I tried the beta channel, it gave me a timeout error and "channel switching failed"
    https://i.imgur.com/7DSSBck.png

    I can add that the program crashed during the latest...
  20. Replies
    35
    Views
    9,409

    No i havent touched those settings, but after...

    No i havent touched those settings, but after this started to happen I tried both settings you refer to, just to see if it makes any difference. And no, its doesnt. Also tried a clean install of...
  21. Replies
    32
    Views
    10,291

    I have the same issue as Paxti, cant upgrade my...

    I have the same issue as Paxti, cant upgrade my firmware. Only way to even get into the Interface config is Shaun`s tips with 10 sec hold after plugin, otherwise its just flashing red. Also have the...
  22. Replies
    35
    Views
    9,409

    Sure, no problem. We can do that

    Sure, no problem. We can do that
  23. Replies
    35
    Views
    9,409

    Yeah, conditions where the same. The issue is the...

    Yeah, conditions where the same. The issue is the same, even with the engine off or not. Battery voltage 14,1.

    I saw another post with a slightly similar issue, where you asked the threadstarter...
  24. Replies
    35
    Views
    9,409

    A little update, the car have been under heavy...

    A little update, the car have been under heavy maintenance, so the battery has been disconnected for 3 months.. fired the car up today, and gave the hex-net a try. It worked properly the first time,...
  25. Replies
    35
    Views
    9,409

    There cant be any sertings on the hex-net that...

    There cant be any sertings on the hex-net that ive have misclicked or anything then? Very strange that the hex-can is working :/
Results 1 to 25 of 30
Page 1 of 2 1 2