Search:

Type: Posts; User: edmands_3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    1,244

    To be honest I don't even really know why I ended...

    To be honest I don't even really know why I ended up with the cable I have given that I have never owned a VAG car. I originally had an old cable I got given with a Triumph race bike and was having...
  2. Replies
    20
    Views
    1,244

    By "here" I meant from Ross-tech, but based on...

    By "here" I meant from Ross-tech, but based on what you guys have said it clearly isn't a Ross-tech cable so I must be mistaken.

    Thanks for the info, I will order a legit one.
  3. Replies
    20
    Views
    1,244

    Unfortunately I haven't used it for a year or two...

    Unfortunately I haven't used it for a year or two and formatted my laptop trying to get it working so I don't have any auto-scans.
  4. Replies
    20
    Views
    1,244

    I guess it's probably a cloned one then. At the...

    I guess it's probably a cloned one then. At the time I got it it was from what I thought was an official site and I paid a fair bit of money for it.

    I will wait for admin to confirm what is going...
  5. Replies
    20
    Views
    1,244

    I am pretty sure I bought the interface off here?...

    I am pretty sure I bought the interface off here? It is the only interface I have and I verified my account using that interface.
  6. Replies
    20
    Views
    1,244

    Ok, I have tried with a different car now and it...

    Ok, I have tried with a different car now and it still doesn't work.

    Pictures of interface:

    https://i.ibb.co/nkQk2Dc/20200109-172145.jpg
    https://i.ibb.co/y8BqwPp/20200109-172152.jpg
  7. Replies
    20
    Views
    1,244

    I have tried it with a motorbike connected and it...

    I have tried it with a motorbike connected and it gave the same error, but that bike potentially has some electrical issues.

    I will try tonight with it connected to a different vehicle and will...
  8. Replies
    20
    Views
    1,244

    Interface not found

    Hi all, I have a HEX+CAN cable which I have used and has been working fine in the past. Windows 10 has since installed updates and and now with a fresh VCDS install when being tested the LED flashes...
Results 1 to 8 of 8