Product issue

   #1  

04avant1.8t

Verified VCDS User
Verified
Joined
Apr 19, 2019
Messages
12
Reaction score
10
Location
USA
VCDS Serial number
C?ID=364278
I have a 04 audi a4 b6 avant. Ive used the VCDS and hexv2 tool before on it and had it working. I went to use it today and it fully recognizes the car yet will not connect to any moduals to pull any information. I always end up with the same error Failure to communicate (0). Even when trying to run a auto scan. I updated the software yet it still says update required. Ive attached photos of my issue. I have no idea why this seems to be unable to connect at all even though 5 months ago it connected just fine to my moduals. Aftermarket radio unplugged, Hexv2 lights up green. Tried with car running and with car off no differences

https://ibb.co/J27JrQQ

https://ibb.co/4SC8B57

https://ibb.co/Kx8tB57
 
   #2  

TBAx

Verified VCDS User
Verified
Joined
Dec 3, 2016
Messages
641
Reaction score
548
Location
DE
VCDS Serial number
C?ID=287144
Problem seems to be the missing interface update, that you were trying in the last screenshot. However it didn't succeed (null device error).
Could you try performing the interface update again?
 
   #4  

04avant1.8t

Verified VCDS User
Verified
Joined
Apr 19, 2019
Messages
12
Reaction score
10
Location
USA
VCDS Serial number
C?ID=364278
Problem seems to be the missing interface update, that you were trying in the last screenshot. However it didn't succeed (null device error).
Could you try performing the interface update again?
Thats exactly what I had to do I was finally able to get it to get the update to work and everything worked like a charm again. Went under options-net-config-update. wouldn't show up then finally it went through thanks!
 
Top