Recent content by Shaun

  1. S

    VCDS Mobile Autoscan Hangs at 14%

    Ok there's a new alpha CB 0.4603, please try updating again and see if there is improvement.
  2. S

    VCDS Mobile Autoscan Hangs at 14%

    Ok can you make a new 001F debug log please?
  3. S

    VCDS Mobile Autoscan Hangs at 14%

    Ok I put your interface on the alpha channel, you will need to check for updates and download the couple of new updates found. Once you have CB V0.4602, then please try autoscanning again.
  4. S

    Can't log since update!

    Try [Options] -> [Clear Dataset Cache] it might be the measuring values have changed since the old dataset you started with.
  5. S

    VCDS Mobile Autoscan Hangs at 14%

    Thank you, feel free to bump this thread in a couple days if I haven't gotten back to you with an alpha CB to test.
  6. S

    VCDS Mobile Autoscan Hangs at 14%

    Thank you for the debug log. Can you post an autoscan from VCDS for this car?
  7. S

    HEX-NET telling "porkies" after update!!

    Does the HN2 talk DoIP when it does this or UDS CAN? An Autoscan with the HN2 would probably be helpful.
  8. S

    Current Versions

    Bump for CB V0.4555 now on release. Cumulative changelog since last release: * Fixes for LT3 comms * Support for ID.4 fallback address ranges * Fixes for measuring value logging * OBDII fixes * Fix for Clear all DTCS HN2- FW V1.64 now on release * Updated wifi fw and routines...
  9. S

    Hex net not updating firmware

    What happens when you click [OK]?
  10. S

    Redir fail

    Check for updates, you should get new alpha CB V0.4556 with fixes for certain kw2000 measuring blocks group # >127
  11. S

    Current Versions

    Bump for beta CB V0.4555 * Fix for registration issue
  12. S

    Redir fail

    I'll try to have a new alpha for you by the end of the week.
  13. S

    Redir fail

    Ok, I pushed a new alpha CB V0.4555, this has fixes for the VCDS-Cloud connectivity but doesn't change anything for the measuring values. Can you update your interface and try to upload the last debug log you made again when you get the chance (it didn't actually upload because of the cloud...
  14. S

    Redir fail

    This is a connectivity problem with the alpha. Bump the thread next week if I don't have something new for you to try. In the meantime, can you post a screenshot of what measuring values you are seeing now, did it change at all?
  15. S

    Redir fail

    I put your interface onto the alpha release channel. Please checks for updates, and you should find a new CB to install V0.4554. Then give the measuring values a test again.
Top