Results 1 to 3 of 3

Thread: Camera Lane assist problem MKVII

  1. #1
    Verified VCDS User
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    France
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Camera Lane assist problem MKVII

    Hello

    I have a problem with the camera lane assist.

    Address A5: Frt Sens. Drv. Assist Labels: 5Q0-980-653.CLB
    Control Module Part Number: 5Q0 980 653 E HW: 5Q0 980 653
    Component and/or Version: MQB_MFK H05 0051
    Software Coding: 0100010001020300000300000000000100
    Work Shop Code: WSC 01349 123 104857
    ASAM Dataset: EV_MFKBoschAU370 001001 (VW37)
    ROD: EV_MFKBoschAU370_AU37.rod
    VCID: 3A71C8ABBD69E7EE65-806E
    1 Fault Found:

    0663 - Control Module For Camera
    C110A 76 [009] - Wrong mounting position
    Confirmed - Tested Since Memory Clear
    Freeze Frame:
    Fault Status: 00000001
    Fault Priority: 3
    Fault Frequency: 1
    Reset counter: 44
    Mileage: 70419 km
    Date: 2015.12.21
    Time: 20:35:52

    Have you more information to fix it ?

    Best regards

    Sebastian

  2. #2
    Verified VCDS User
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    France
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    i answer to myself , it s due of invalid position of calibration board during calibration process.
    Only odis with specific condition can erase this !

  3. #3
    New User
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Slovakia
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Hi, can you tell me more about this? I have same issue with A6 C7, it shows me wrong mounting position, but calibration tool from Hella Gutmann not help. Calibration was successfully ended and this calibration tool shows me errors: reversed camera or defective camera.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •