Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Audi A7 2015 developer mode locked

  1. #11
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Ok, thanks a lot Dana. I will apply your procedure.

  2. Likes Dana liked this post
  3. #12
    Ross-Tech Employee Dana's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2,441
    Post Thanks / Like
    I sent an email with the tester file. Keep us posted!

    Ref to FS#1374

  4. Likes Uwe liked this post
  5. #13
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Hello Dana,

    Unfortunately it doesn't work, I tried to make the code "S12345", then I tested only "12345" with no success.

    I checked, I put directly your file (without changing the name or extension) in my folder :C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Logs

    Do you have an idea why it doesn't work?

    Regards.

  6. #14
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    14,841
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by sergiocorleon View Post
    I checked, I put directly your file (without changing the name or extension) in my folder :C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Logs
    VCDS isn't looking for it there! Please try putting it in:

    C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Labels\

    or

    C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Labels\User\

    -Uwe-
    Ceterum censeo, delenda est Daesh.

  7. Likes Dana liked this post
  8. #15
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Oups sorry I said bad information, yes I put in this file first : C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Labels\User\

    I tried to copy also in C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Labels\ , and test the code ''S12345'' but no success.

    I cannot test now I need to wait because the code was wrong, is it ''12345'' without the S?

    regards

  9. #16
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    14,841
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    It definitely needs the 'S'...

    -Uwe-
    Ceterum censeo, delenda est Daesh.

  10. #17
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    In this case I have no idea where is the problem? because I tested with this code "S12345".

    I will send you tomorrow a screenshot of the message.

  11. #18
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Hello Dana,

    I have this message when I test the code given.

    I send to you by email the screenshot.

  12. #19
    Ross-Tech Employee Dana's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2,441
    Post Thanks / Like
    This was my fault. I sent the proper location for the new file (C:\Ross-Tech\VCDS-Beta\Labels\User ) ... however I didn't hyphenate the file when I saved it. I sent "4G1 035 044.clb" instead of 4G1-035-044.clb. Everything should work as planned this time and I apologize for the inconvenience Philippe!

  13. Likes Uwe, Eric liked this post
  14. #20
    Verified VCDS User
    Join Date
    May 2017
    Location
    France
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Thanks no problem Dana, I tested it's ok now, I did ''back'' and the ''bottom left of the silver keys'' to go in the hidden green menu. But unfortunately the green menu is poor, I cannot modify the splash screen of the HMI :-(?

    Do you have a tips for that? and about VIM?

    thanks.

  15. Likes Dana liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •