Results 1 to 3 of 3

Thread: VW MK5 Door Buttons don't work after new harness installed

  1. #1
    Verified VCDS User
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    USA
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    VW MK5 Door Buttons don't work after new harness installed

    So I got a new harness for my Rabbit, but after taking apart the inner and outer door cards and swapping the harness. None of the controls work. No light in any of the buttons. And the door is permanently detected as being open. Should I take apart the door again and reassemble? When I was undoing the door I still had the battery plugged in.

    1K5971120G is the harness I used.

  2. #2
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Abingdon, UK
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Hi
    Auto-scan, please
    I would take it apart again and double check all connections, looks like harness isn't connected properly.
    Regards
    Jocker01

  3. #3
    Verified VCDS User
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    USA
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Thanks for the reply, it turns out the problem was the 30 amp fuse. Replaced that and most things seem to be fine.

    However the door thinks its either always open or closed. When I hit unlock on the door card, it goes back to locked instantly. The door led is also always on. I'll try to get an autoscan done today if I can't get the door thing figured out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •