Results 1 to 6 of 6

Thread: plug and play

  1. #1
    New User overclocker's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    UK
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    plug and play

    Hello
    I would like to ask for any options for interior retrofits/swap thats DO NOT required reinstalling, coding/decoding etc.
    im ask for vw passat 2.0 tdi 103kw 140bhp
    whats interior options i have and from what model just plug and play.
    VW PAASAT B6 2.0 TDI 140BHP BKP plug and play fits are wellcome so looking for any idea's

  2. #2
    Verified VCDS User
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Abingdon, UK
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Hi
    Not many
    Only upgrade which I have done without VCDS was led ambient lights I only had to order LED's and new cover from dealers, plug and play, no coding necessary

    ps. What is reason to having this d**khead as your avatar?

    Regards
    Jocker01

  3. #3
    New User overclocker's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    UK
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Thanks a lot. and ambient lights are good idea , gonna check what have in stores.
    about avatar nothing personally just was 1st pic found...😉

  4. #4
    Benevolent Dictator Uwe's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    13,359
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Thanks a lot. and ambient lights are good idea , gonna check what have in stores.
    about avatar nothing personally just was 1st pic found...��
    I'll take a vaper over Adolph any time.

    -Uwe-
    Ceterum censeo, delenda est Daesh.

  5. #5
    New User overclocker's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    UK
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    is there any double din display from another passat i could plug and play already have saw rcd510 but it causes battery drain problem...
    dont want spend a lot so if any one could explain steps for 510 fix drain...

  6. #6
    New User overclocker's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    UK
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    do all door warning light install require VCDC coding ?
    already checks mine i dont have wire to this place so is just a red plastic reflectors.
    my question is any why and instructs that i could make i wire to this puddle gives them lights even replaced with vw ligo but with out mess with vcdc.
    i hace think isnt be posibble to take ground and pulse from in door cables?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •